Beste (jeugd)speelster, speler,

 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Volley Opwijk een deugddoende stage in het kerstverlof. Na een wat rustiger periode is dit een echte boost om de 2e helft van het seizoen te schitteren !

Deze stage gaat door op maandag 3, dinsdag 4 en donderdag 6 januari 2022 in de gemeentelijke sporthal.

Voor de jongste groepen  U9, U11 en U13 is dit telkens van 9 tot 12u. Voor de groepen U15, U17 en ouder is er training van 13 tot 16u met aansluitend 1u wedstrijdmoment tot 17u. Ook spelers uit de seniorenploegen die nog in het midelbaar zitten zijn van harte welkom.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 40 € voor de jongsten (voormiddag) en 50 € voor de ouderen (namiddag). In dit bedrag is een leuke t-shirt van de stage inbegrepen. (maat door te geven bij de inschrijving aub). 

Naast de eigen trainers nodigen we ook top jeugdtrainers uit om mee deze stage te geven. Zo komt oa  Elly Baeté (kamp) haar steentje bijdragen.

De inschrijving wordt afgesloten op 15/12 zodat we tijdig de T-shirts kunnen bestellen.  Verdere info hieromtrent volgt. Inschrijven via volgende link 

Benny, Florian, Jürgen, Sarah, Lut - Volley Opwijk

P.S. Mocht de stage omwille van een of ander virus niet kunnen doorgaan, dan wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.